» » Офіційний візит Глави Місії посольства Великої Британії в Україні до ТНЕУ

Офіційний візит Глави Місії посольства Великої Британії в Україні до ТНЕУ

Дата: 23-05-2013, 12:35 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Двадцять другого травня 2013 року, в рамках святкування Дня Європи, Тернопільський національний економічний університет відвідав заступник Глави Місії посольства Великої Британії в Україні Мартін Дей.

 

Під час свого офіційного візиту він зустрівся із керівництвом вищого навчального закладу. Зокрема, розповідаючи про співпрацю ТНЕУ з Великобританією, проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв'язки) ТНЕУ Луців Богдан Любомирович наголосив: "У 2002 році Україно-нідерландський факультет економіки та менеджменту ТНЕУ здобув грант спільного Європейського проекту Tempus із вдосконалення програм підготовки бакалаврів з економіки та менеджменту. В рамках цього проекту Тернопільський національний економічний університет співпрацює з Університетом м. Лідс (Великобританія). Також в рамках проекту Tempus викладачі університету мають змогу проходити стажування в London City Business School. Здійснюється обмін викладачами ТНЕУ та Стентонської школи англійської мови". 

 

Для студентів та викладачів університету Мартін Дей прочитав лекцію на тему: «Угода про асоціацію Україна – ЄС», під час якої розповів про переваги вступу України до Європейського союзу та налагодження нових форматів співробітництва у різних сферах діяльності.

 

Наприкінці свого спілкування зі студентами та представниками професорсько-викладацького колективу ТНЕУ Мартін Дей дав вичерпні відповіді на запитання щодо переваг вступу України в ЄС, впливу на економіку України за умови вступу до ЄС та надав корисну інформацію про освітні програми для студентів.