» » Відбулась зустріч ректора зі студентами університету

Відбулась зустріч ректора зі студентами університету

Дата: 24-05-2013, 15:20 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Двадцять третього травня 2013 року у Тернопільському національному економічному університеті відбулась зустріч ректора університету, доктора економічних наук, професора Крисоватого Андрія Ігоровича зі студентами вищого навчального закладу.

 

В актовій залі зібрався актив студентів ТНЕУ. Під час зустрічі були обговорені питання організації навчального процесу в університеті, а також умов проживання та поселення у гуртожитки. Молоді люди мали змогу отримати вичерпні відповіді на запитання, що стосуються нововведень у навчальний процес.

 

Студентам було запропоновано здавати іспити цілим потоком, а не групою. Також для більшої об’єктивності перевірка та оцінювання екзаменаційних робіт буде проводитись не лише екзаменатором, а й представниками професорсько-викладацького колективу відповідної кафедри, а завдання для білетів буде формувати комп’ютерна система.

 

Студенти висловили свої зауваження та пропозиції щодо нововведення та погодились, що така система здачі екзаменів повинна бути апробована. Саме тому на вибір групи один екзамен студенти здаватимуть за новою схемою.