» » Студенти ФМБМ були волонтерами V Західноукраїнської туристичної виставки-фестивалю

Студенти ФМБМ були волонтерами V Західноукраїнської туристичної виставки-фестивалю

Дата: 24-05-2013, 15:48 | Автор: Сокіл Ірина, група МЕЄЕ-41

Протягом 18 травня в Тернополі відбулася V Західноукраїнська туристична-виставка фестиваль. Захід проходив у парку ім. Т.Г.Шевченка, на території якого були розміщені  наметові містечка: туристичної привабливості, народних ремесел, сервісного обслуговування, народної творчості.

 

Цей туристичний захід було реалізовано з метою розвитку ринку туристичних послуг України. Тернопільський туристичний бренд було презентовано у розрізі районів та міст області. У заході взяли участь туристичні організації, фірми з України та зарубіжних країн.

 

Під час проведення виставки були організовані спеціалізовані семінари, конференції, презентації туристично-рекреаційних можливостей України та Тернопільщини.

 

На туристичній виставці особлива увага була приділена презентації та розвитку тематичних видів туризму та рекреації: активний, освітній, культурно-пізнавальний, дитячий та молодіжний туризм.

 

Родзинкою став ще один кулінарний фестиваль «Традиційна кухня Галичини, Волині і Поділля». Цікавість відвідувачів викликали майстер-класи від господинь Тернопільщини, які ділилися рецептами приготування страв, притаманних різним регіонам нашої області.

 

Протягом всієї роботи туристичної виставки на сцені відбувалися виступи народних та аматорських колективів, естрадних виконавців області.

 

Не можна залишити поза увагою роботу студентів 4 курсу кафедри міжнародної економіки  та професорсько-викладацького колективу кафедри на чолі із завідувачем кафедри Є.В. Савельєвим, які представляли Тернопільський національний економічний університет на цій виставці. Студенти англомовної програми представляли свою національну кухню на виставці, що користувалась великим попитом у відвідувачів.  Десяток студентів міжнародників  зголосилися бути волонтерами на цьому заході і допомогти в організації цього дійства. За що були нагороджені подяками від управління з питань туризму та курортів обласної державної адміністрації за активну участь у V Західноукраїнській туристичній виставці-фестивалю. Подяка була вручена Тернопільському національному економічному університету та  колективу кафедри міжнародної економіки.

 

На завершення виставки-фестивалю відбувся розіграш призів для відвідувачів виставки та всіх учасників  від спонсорів заходу. Студенти-волонтери ТНЕУ  виграли безліч призів, а саме подарунки від  етно-майстерні «Коза-Дереза», ТРК «Атріум», ТРЦ «Подоляни», ГРОК «Алігатор, Лімпопо».

 

V Західноукраїнська туристична виставка-фестиваль залишила неповторні враження у відвідувачів,  волонтерів, жителів Тернополя та гостей міста.