» » У ТНЕУ відбудеться круглий стіл «Міністерство доходів і зборів України – надійний партнер для бізнесу»

У ТНЕУ відбудеться круглий стіл «Міністерство доходів і зборів України – надійний партнер для бізнесу»

Дата: 24-05-2013, 16:19 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

В рамках багаторічної співпраці кафедри податків і фіскальної політики ТНЕУ з органами Державної податкової і Митної служби України 28 травня 2013 року в конференц-залі Центру європейських і міжнародних студій відбудеться круглий стіл «Міністерство доходів і зборів України – надійний партнер для бізнесу», присвячений презентації діяльності Головного Управління Міністерства доходів і зборів України в Тернопільській області.

 

Співорганізаторами круглого столу є Тернопільський національний економічний університет та Головне управління Міністерства доходів і зборів України в Тернопільській області.

 

З вітальним словом та висвітленням проблематики функціонування податкової системи України виступить ректор, завідувач кафедри податків і фіскальної політики ТНЕУ, професор А.І. Крисоватий.

 

Доповідь, присвячену презентації Головного Управління Міністерства доходів і зборів України в Тернопільській області, виголосить в.о. начальника Головного управління Міністерства доходів і зборів України у Тернопільській області О.В. Вітрук. 

 

 

В обговоренні тематики круглого столу візьмуть участь: виконуючий обов’язки начальника Тернопільської митниці Міндоходів М. О. Харкавий, виконуючий обов’язки заступника начальника – начальника слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління  Міндоходів у Тернопільській області І. В. Сторожук, а також науковці кафедри податків і фіскальної політики ТНЕУ, представники громадських організацій, підприємці.

 

Початок роботи засідання круглого столу о 10.00 годині. 

 

Місце проведення наукового заходу: конференц-зал корпусу № 10 ТНЕУ (м. Тернопіль, бульвар Шевченка, 9).