Засідання вченої ради

Дата: 7-12-2023, 15:56 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У Західноукраїнському національному університеті відбулося засідання вченої ради.

Розпочинаючи роботу, голова вченої ради ЗУНУ Андрій Крисоватий сказав: «Шановні колеги! 6 грудня — День Збройних Сил України – це день відважних воїнів, які борються за незалежність, волю, суверенність та неподільність нашої держави. Сьогодні маємо подякувати кожному, хто стоїть на захисті українських кордонів, цілісності, неподільності та єдності нашої країни. Щиро вдячні за те, що в нашому цивільному житті маємо змогу навчатися, працювати, піклуватися про родини та розбудовувати нашу країну. У день Збройних Сил України військовослужбовці продовжують виконувати свою найважливішу місію — боронять свободу та суверенітет нашої держави від російського агресора. Ми схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які віддали своє життя за Україну. Їх подвиг житиме вічно та слугуватиме взірцем чесного й самовідданого служіння Батьківщині. ЗСУ – це стіна, що захищає кожного з нас. Між нами та ворогом – лише українська армія.

Також сьогодні за оновленим календарем ми відзначаємо важливе релігійне свято, з якого розпочинається цикл зимових свят в Україні – День святого Миколая. Усі свята сьогодні будуть мати гіркий присмак жахливої війни, сліз знедолених українців, чиї домівки були зруйновані, суму бійців, які поховали побратимів, розпачу батьків, які втратили дітей. Українці традиційно ставляться до нього з особливим трепетом, а діти обов'язково пишуть листи святому Миколаю. Проте сьогодні у кожному листі  – одне спільне бажання – перемога України.

Ми об’єднуємо наші серця у світлій надії, душі у щирих молитвах, зусилля у наполегливій праці».

Продовжуючи засідання вченої ради, Андрій Ігорович вручив відзнаки «Почесний професор університету» Богдану Луціву та Ірині Бойчик.

Подяки Міністерства освіти і науки України за ініціативу та наполегливість, високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та вагомий особистий внесок у розвиток сфери освіти і науки України отримали Світлана Смерека, Олег Вацлавський. Почесною грамотою Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України нагородили Едуарда Маляра та Володимира Левчука. Грамоту Тернопільської обласної військової адміністрації за багаторічну працю, високий професіоналізм, плідну науково-педагогічну діяльність вручили Вадиму Маслію.

 Відрадно, що наукова спільнота поповнюється когортою професорів та доцентів. Атестат професора здобув Руслан Августин, атестати доцента – Олег Вацлавський, Зоряна Крупник, Антоніна Дем’янюк.  Диплом доктора філософії отримав Олег Стасів, сертифікати тренерів від Ізраїльської коаліції по роботі з травмою – Тетяна Надвинична, Зоряна Крупник, Алла Сеник.

Диплом за участь у Всеукраїнському інтелектуальному змаганні з менеджменту 2023 р. вручили Вікторії Казмірчук, подяку за підготовку призера у Всеукраїнському інтелектуальному змаганні з менеджменту 2023 р. - Юлії Микитюк.

Вітаємо науковців, освітян, працівників, студентів  із заслуженими нагородами!

У ході роботи вченої ради науковці розглянули такі питання: створення навчально-наукового центру рекреації та оздоровлення;  відкриття освітньо-професійних програм: «Філологія (германські мови): методика викладання і переклад», «Психологічне забезпечення сектору безпеки та оборони», «Міжнародний бізнес»;  рекомендації до друку навчальних посібників, навчальних електронних видань, колективної монографії, авторської монографії, наукових журналів, збірника матеріалів; заслухали звіти про закордонні відрядження.



Усі фото за посиланням: https://fex.net/s/fnexbbf