» » Відзнакою Президента України «За оборону України» нагородили начальника навчально-наукового центру конверсії військових кадрів та ветеранів війни ЗУНУ полковника Івана Бугая

Відзнакою Президента України «За оборону України» нагородили начальника навчально-наукового центру конверсії військових кадрів та ветеранів війни ЗУНУ полковника Івана Бугая

Дата: 8-12-2023, 14:35 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У День місцевого самоврядування голова Тернопільської обласної військової адміністрації Володимир Труш привітав та нагородив відзнакою Президента України «За оборону України» начальника навчально-наукового центру конверсії військових кадрів та ветеранів війни ЗУНУ полковника Івана Бугая.

Володимир Любомирович сказав: «Дякую усім, хто долучався до підтримки військових, хто допомагав ЗСУ технікою та обладнанням, хто чув прохання та приймав зауваження.  Цей рік був непростим для нас. Але я вдячний кожному, хто лишився відданим людям та обраній справі, хто щиро вболіває і, не вагаючись, допомагає. Хто боронить нашу Україну в лавах Збройних Сил України.  Спасибі, що ви дбаєте про безпеку та добробут жителів області».

Вітаємо Івана Тарасовича із заслуженою нагородою! Ви невтомно працюєте на благо нашої держави, проявляючи відданість й любов до Батьківщини.  Бажаємо Вам сил, міцного здоров’я та натхнення!

Разом до Перемоги!