» » Зустріч студентів із Марксом Пойзером

Зустріч студентів із Марксом Пойзером

Дата: 8-12-2023, 10:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Одним з основних пріоритетів кафедри іноземних мов та інформаційно-комунікаційних технологій навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету є формування комунікативної компетенції іноземними мовами.

Дотримуючися цього пріоритету, колектив кафедри намагається зробити навчання максимально цікавим та результативним. За підтримки Міжнародного центру культури та розвитку студенти 1-3 курсів спеціальності «Бізнес-комунікації та переклад» взяли участь у Sprachclub, який провів директор StarDeutch Schule - Маркус Пойзер.

Студентка 1 курсу Вікторія Крупа ділиться своїми враженнями: «Вчора у нас була зустріч з Маркусом. Ми з нетерпінням чекали на неї. Рада, що маю можливість спілкуватися із носіями мови. Це додає нам мотивації та наснаги до навчання».

Також своїми думками поділився студент 3 курсу Максим Гусак: «Для нас, як майбутніх перекладачів, важливо постійно вдосконалювати свої навички комунікацій та знання іноземних мов. Маркус теж робить свій внесок у цей процес. І це дієво».

Дякуємо Маркусу за візит та чекаємо нових зустрічей!