» » Доцент кафедри обліку і оподаткування Наталія Зарудна посіла 6 місце у Всеукраїнському рейтингу «Кращий бухгалтер в комерційних підприємствах 2023»

Доцент кафедри обліку і оподаткування Наталія Зарудна посіла 6 місце у Всеукраїнському рейтингу «Кращий бухгалтер в комерційних підприємствах 2023»

Дата: 11-12-2023, 10:47 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Нещодавно було підбито підсумки Всеукраїнського конкурсу «Кращий бухгалтер України», який був проведений у межах заходів зі зміцнення фахових стандартів у бухгалтерській сфері.

Подія, організована Громадською організацією «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» за підтримки генеральних партнерів Громадської організації «Спілка Автоматизаторів Бізнесу» та Групи компаній «Баланс», привернула увагу найкращих фахівців України в галузі бухгалтерського обліку. Відмінна особливість конкурсу полягає у тому, що його проводить професійна спільнота бухгалтерів, куди входять висококваліфіковані бухгалтери-практики, бухгалтери-експерти ВКК «Баланс-Клуб» з багаторічним досвідом роботи за підтримки Міністерства фінансів України, що свідчить про її високий статус та об'єктивність.

Конкурс складався із трьох етапів, кожен з яких вимагав від учасників високого рівня знань та професіоналізму. За результатами конкурсу команда жюрі, до складу якої входили провідні експерти галузі, обрала переможців у двох категоріях «Кращий бухгалтер в комерційних підприємствах 2023» та «Кращий бухгалтер в бюджетних установах 2023». Фахівці виявилися не лише глибоко обізнаними у тонкощах бухгалтерського обліку, але й продемонстрували виняткові аналітичні здібності та креативність. Доцент кафедри обліку і оподаткування Наталія Зарудна взяла участь у цьому конкурсі та серед 67-ми фіналістів посіла 6 місце й увійшла у десятку кращих у рейтингу «Кращий бухгалтер в комерційних підприємствах 2023».

Детальна інформація за посиланням: https://ua-award.uteka.ua/ua/rating/krashhij-buxgalter-v-komercijnix-pidpriyemstvax-2023

 

Конкурс "Кращий бухгалтер України" – це нові можливості для професійного спілкування, обміну досвідом та розвитку галузі національного бухгалтерського обліку.

Вітаємо к.е.н., доцента Наталію Зарудну із досягненням та бажаємо подальшого професійного зростання!