» » Підсумкове засідання Федерації легкої атлетики Тернопільської області

Підсумкове засідання Федерації легкої атлетики Тернопільської області

Дата: 18-12-2023, 09:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Традиційно, у кінці року, Федерація легкої атлетики Тернопільської області проводить урочисте підсумкове засідання.

Цьогоріч захід відбувся 15 грудня у  К15 Business Center.

Упродовж 2023 року легкоатлети Тернопільщини брали участь у міжнародних та національних змаганнях, в яких вибороли 62 медалі у різних вікових категоріях та встановили 13 рекордів області.

За результатами виступів були визначені кращі тренери та спортсмени.

Група легкоатлетів , які є студентами Західноукраїнського національного університету, упродовж 2023 року вибороли 13 медалей на чемпіонатах та кубках України.

Краща легкоатлетка Тернопільської області серед молоді у 2023 р. – Тетяна Когут (ЮФ).

Кращий легкоатлет Тернопільської області серед юніорів у 2023 р. – Андрій Кравець (СГФ).

Краща легкоатлетка Тернопільської області серед юніорок у 2023 р. – Анастасія Мазурок (СГФ).

За успішні та вдалі виступи, які поповнили скарбничку медалей, також були відзначені Олександр Сеньків (ФКІТ) та Остап Кур’євич ( ВСП «ФКЕПІТ») .

ІІ місце у рейтингу кращих тренерів Тернопільської області з легкої атлетики у 2023 р.  здобув старший викладач кафедри фізичної реабілітації і спорту СГФ Василь Яковів, якому вручено подяку  від Управління молоді, спорту та іміджевих проєктів Тернопільської ОДА.

Усі лауреати отримали пам'ятні статуетки, грошові премії від бігового клубу Дмитра Легонькова, спортивну форму від ГО «Благодійні ініціативи Ольги Саладухи», подарункові сертифікати від ТМ «Спортландія», смачну продукцію від Фермерське господарство "Гадз" - Farm Gadz, квіти від Квітковий маркет "КвітоЦентр", напій від HELL ENERGY та фірмовий календар із зображенням лауретів року.