» » Студенти ТНЕУ – переможці «Studfest 2013»!

Студенти ТНЕУ – переможці «Studfest 2013»!

Дата: 27-05-2013, 14:08 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Протягом 24-26 травня вперше у Тернополі проводився найбільший студентський фестиваль «Studfest 2013», у якому брали участь найсильніші університети західної України. До десятки  учасників увійшли 6 тернопільських ВНЗ, зокрема і Тернопільський національний економічний університет, а також представники Івано-Франківська, Рівного, Львова. 

 

До команди ТНЕУ увійшли:

1.Бич Павло (ФОА-капітан);

2.Бортничук Іван (ФОА);

3.Біла Ірина  (ФДПМП);

4.Хомич Тарас  (ФМБМ);

5.Корнійчук Олена (ФОА);

6.Лепейза Артем (ФФ);

7.Салюк Володимир (ФФ);

8.Пастернак Юрій (ФОА);

9.Чайковська Іванна (ФФ);

10.Нікітчук Сергій (ФОА);

11.Тимчук Андрій (ФМБМ);

12.Коростіль Іван (ФАЕМ);

13.Петричук Маряна (ФЕУ);

14.Дочинець Віталік (ФББ);

15.Бохонський Володимир (ФББ).

 

Програма фестивалю охоплювала три дні цікавих завдань та яскравих вражень. Студенти змагались у спортивних та інтелектуальних іграх. “Що?Де?Коли?”, міні-футбол, волейбол, квест – все це організатори фестивалю підготували командам, щоб відібрати кращий університет Західної України.

 

Додатково для команд були підготовлені «домашні завдання»: відео-представлення про університет, найбільша кількість написаних шпаргалок з української мови та карикатура на викладача свого університету. 

 

Під час фестивалю  команди поставили два всеукраїнських рекорди: найбільша кількість  людей у тролейбусі – 195 осіб та найдовша шпаргалка – 1093 м 37 см. Зафіксувати рекорд зібрались 9 телеканалів країни, зокрема «СТБ», «1+1», «Україна» та представник Книги рекордів України.

 

Останнім та найскладнішим завданням був конкурс студенських ідей, в якому команда ТНЕУ представила проект “Студ-Кейс”, що допомагає вирішити проблему працевлаштування студентів економічних спеціальностей. Саме з цим проектом Тернопільський національний економічний університет виборов перше місце між командами, набравши найбільшу кількість балів у сумі.

 

Оголошення результатів відбулось у нічному клубі “Riverpool”. Команді-переможцю ТНЕУ мером м.Тернополя Надалом Сергієм Віталійовичем було вручено кубок, грамоту та дві путівки в Грузію (м.Батумі) на міжнародний студентський фестиваль.

 

Команда ТНЕУ дякує адміністрації університету та ректору Крисоватому Андрію Ігоровичу за підтримку. За словами студентів, саме завдяки їм ТНЕУ визнали найяскравішою та найзгуртованішою командою фестивалю. Молоді люди висловлюють подяку організаторам фестивалю та обіцяють в подальшому не залишатись осторонь  і надалі відстоювати титул найкращого університету Західної України.

 

Щиро вітаємо усіх учасників команди ТНЕУ, дякуємо їм за активну життєву позицію і прихильність до рідного навчального закладу, бажаємо їм творчих ідей, натхнення та нових перемог!