» » Ректор ЗУНУ вітає із Різдвом Христовим та Новим роком!

Ректор ЗУНУ вітає із Різдвом Христовим та Новим роком!

Дата: 25-12-2023, 09:35 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Дорога університетська родино!

Різдво – це час вдячності за те, що ми маємо, час пам’яті про тих, кого ми втратили, час переосмислення життєвих цінностей та пізнання істини. У період доленосних випробувань українського народу, ми – єдині, незламні й віримо у перемогу України!

Рік  відходить в небуття, тож подякуймо кожному, хто оберігає нас й стоїть на захисті українських кордонів, цілісності, неподільності та єдності нашої країни. Саме завдяки українським військовослужбовцям ми маємо змогу навчатися, працювати, піклуватися про родини та будувати плани.

Шана кожному за служіння університету, за відданість справі та виховання нашої молоді, за підтримку ЗСУ, за волонтерство, за те, що ви живете в Україні, працюєте для України, плекаєте майбутнє України!

Попри всі складні випробування нашої держави,  радість Різдва Христового наповнює й наші серця вірою, відганяючи скорботу, біль та журбу, спрямовує всіх нас до пізнання істини та щирої молитви за Україну.

Нехай своєю благодаттю новонароджений Ісус огортає й оберігає Ваші родини, захищає українських воїнів, даруючи кожному мироспасительну надію, світлу радість та духовну міць.

Ділімося з ближнім любовʼю та теплом! Відкриймо свої серця для народження Спасителя!

 

Христос народився! Славімо Його!

 

Ректор ЗУНУ – Оксана ДЕСЯТНЮК