» » Вітання голови вченої ради ЗУНУ з Різдвом Христовим та Новим роком!

Вітання голови вченої ради ЗУНУ з Різдвом Христовим та Новим роком!

Дата: 25-12-2023, 09:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шановні колеги-науковці, працівники, студенти!

Йде до завершення 2023 рік. Він був насиченим безліччю різних подій, які можна прирівняти до вервиці, зокрема до її таїнств. Вони бувають радісними, страсними, світлими і славними, але кожен десяток вервиці закінчується словами: «Слава Отцю, і Сину, і Святому Духові, і нині, і повсякчас, і на віки вічні, Амінь».

Дякуємо Богу за прожитий рік, який був сповнений героїчним протистоянням українців проти агресора, волонтерством та допомогою Збройним Силам України, копіткою працею професорсько-викладацького колективу і працівників, здобутками студентів та випускників, масштабними проєктами та знаковими зустрічами.

Зовсім скоро Вифлеємська зоря сповістить наші родини про народження Ісуса Христа, який звіщає істину, освітлює шлях праведності й вічного життя. Прихід у світ Сина Божого спонукає нас до боротьби зі злом, темрявою та гріхом.

Народження Спасителя між нами, навіть у воєнних обставинах, – це небесна радість, подарована Богом із небес. Саме тому радість Різдва ми покликані прийняти і нею ділитися.

Нехай Ваші домівки огорне Боже благословення, а осяйна Різдвяна зоря запалить у Вашому серці вогонь надії та любові, зігріє теплом родинного вогнища та душевного спілкування з близькими людьми, мудрістю і виваженістю, яка допоможе здолати всі труднощі.

З Різдвом Христовим!

З Новим роком!

 

Голова вченої ради ЗУНУ – Андрій КРИСОВАТИЙ