» » Студенти і викладачі факультету комп'ютерних інформаційних технологій відвідали школу-інтернат

Студенти і викладачі факультету комп'ютерних інформаційних технологій відвідали школу-інтернат

Дата: 27-05-2013, 16:20 | Автор: Факультет комп’ютерних інформаційних технологій ТНЕУ

Не один рік студенти і викладачі факультету комп'ютерних інформаційних технологій відвідують з благодійною місією дітей з будинку-інтернат в Новому селі Підволочиського району.

 

Двадцять першого травня 2013 року  студенти факультету підготували розважальну програму, різні ігри та конкурси та відвідали школу-інтернат. Дітки із задоволенням брали активну участь і раділи та вболівали один за одного.

 

Погода була чудовою, тому всі ігри та конкурси проводилися на свіжому повітрі. Атмосфера була дуже приємна і радісна, дітки були дуже щасливими бачити нас та проводити  разом свій вільний, вони раділи привезеним подарункам.

 

Студентам було дуже приємно і цікаво проводити ігри для дітей, вони були дуже жвавими та спортивними.

 

Кожна дитина була нагороджена солодкими подарунками. За зібрані кошти з факультету, дітям купили і подарували музичний центр.

 

Ми задоволені цією поїздкою  і щасливі, що змогли подарувати дітям радість, доброту, частиночку свого тепла і багато позитивних емоцій та вражень. Ми надіємось на те, що дитинство цих дітей буде щасливим, а доля до них буде прихильною, і глибоко в це віримо. Адже, щасливе дитинство і гарна доля – це перший крок до щасливої держави.

 

За допомогу в організації та проведенні такої благодійної акції хочем висловити подяку всім студентам факультету комп'ютерних інформаційних технологій, декану проф. М.П. Диваку, заступнику декана з виховної роботи доц. каф. КН Гончар Л.І.,доц. каф. КІ Паздрію І.Р., спонсорам-організаторам Всеукраїнської наукової школи-семінару молодих вчених та студентів АСІТ ' 13 (зокрема доц. каф. КН Шевчуку Р.П.), та всім викладачам і співробітникам факультету комп'ютерних інформаційних технологій.