» » Вручення дипломів магістрам факультету фінансів та обліку ЗУНУ

Вручення дипломів магістрам факультету фінансів та обліку ЗУНУ

Дата: 23-01-2024, 16:58 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У Західноукраїнському національному університеті відбулося вручення дипломів магістрам факультету фінансів та обліку.

Розпочали захід із вшанування хвилиною мовчання усіх Героїв, студентів, випускників, працівників ЗУНУ, хто віддав своє життя за Батьківщину.

З вітальним словом до присутніх звернувся голова вченої ради ЗУНУ, завідувач кафедри фінансів ім. С. І. Юрія Андрій Крисоватий: «Дорогі випускники! Вручення дипломів – хвилююча мить, яка назавжди залишиться приємним спогадом у Ваших серцях, тому подумки завжди повертайтеся у незабутню атмосферу студентської юності. Вірте у себе та здійснюйте свої мрії, адже Вам усе до снаги!»

До привітання запросили проректора з науково-педагогічної роботи Віктора Островерхова: «Ви – сильні особистості, які незважаючи на випробування, здобували знання, переймали досвід та реалізовували себе під час навчання. Будьте наполегливими, впевненими у собі, сміливо крокуйте назустріч майбутньому!»

Вручаючи дипломи, декан ФФО Андрій Кізима зазначив: «Сьогоднішній день є особливим для наших випускників. Ваші проведені роки в університеті були наповнені неабиякими викликами й завданнями, проте Ви навчилися їх долати та підлаштовуватися під швидкозмінні обставини. Бажаю не втрачати хист, залишатися амбітними та сильними Пам’ятайте, що Ви – гордість факультету фінансів та обліку Західноукраїнського національного університету!   

Заступники декана ФФО Оксана Квасниця та Світлана Савчук вручили подяки за громадську позицію, вагомий внесок у розвиток факультету фінансів та обліку активним магістрам-випускникам: Ірині Табаці, Всеволоду Обертасу, Любомиру Реброву, Роману Івануню, Анастасії Івахів, Соломії Петрущак, Христині Джалі.

Також до випускників звернулися завідувач кафедри обліку і оподаткування Зеновій-Михайло Задорожний, завідувач кафедри фінансового контролю та аудиту Михайло Лучко, завідувач кафедри фінансових технологій і банківського бізнесу Ольга Кнейслер.

Музичні композиції дарували студентка 1 курсу ФФО Ірина Шегеда, працівники відділу творчої самореалізація та виховання.

Шановні випускники, будьте сміливими та рішучими, не втрачайте людяності та життєвого оптимізму!

Україна – це Ви!  


Усі фото за посиланням: https://drive.google.com/drive/folders/1bpZzpriF_O5ilSIFZ6a5VDMbsLYQrz7N