» » Вручення дипломів магістрам навчально-наукового інституту публічного управління ЗУНУ

Вручення дипломів магістрам навчально-наукового інституту публічного управління ЗУНУ

Дата: 23-01-2024, 17:23 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У залі засідань вченої ради відбулося вручення дипломів магістрам спеціальності «Публічне управління та адміністрування» навчально-наукового інституту публічного управління Західноукраїнського національного університету.

З 1996 р. у стінах класичного університету Тернополя для органів державної влади та місцевого самоврядування підготовлено 3 379 магістрів, з яких 2 629 навчалися за державним замовленням Національного агентства України з питань державної служби.

Вітаючи випускників, ректор Оксана Десятнюк зазначила: «Ви – творці майбутнього нашої України, адже служите українському народу, його інтересам, роблячи це за покликом серця й демонструючи відданість справі та людям.  У час повномасштабної війни росії проти України ви не залишилися осторонь, а гідно обрали професійну стежину захисту інтересів громадян нашої країни на державному рівні.  Сьогодні ви отримаєте диплом магістра – це знакова подія у житті, адже тепер ще з більшим завзяттям, зможете кожен на своєму місце ще краще виконувати свою роботу. Нехай Ваш високий професіоналізм, виняткова працелюбність, незламна віра у європейське майбутнє України дарують Вам впевненість у своїх силах і у завтрашньому дні!»

Теплі слова привітань промовив директор навчально-наукового інституту публічного управління Віктор Русін: «Віримо, що досвід і знання, які Ви здобули у стінах Західноукраїнського національного університету стануть вагомим підґрунтям для подальших звершень. Бажаю Вам невичерпної енергії, витримки у життєвих випробуваннях, подальшої плідної праці, нових звершень та єднання заради досягнення найзаповітнішої мрії – Перемоги нашої країни!»

Також до випускників звернувся начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Ігор Рогальський: «Знання, які Ви здобули у Західноукраїнському національному університеті, допоможуть Вам впевнено крокувати своїм професійним шляхом та бути готовими до нових викликів.  Працюйте, наближайте Перемогу та із гордістю несіть звання магістра класичного університету Тернополя!»

 

Головний спеціаліст відділу у Закарпатській, Львівській, Тернопільській та Івано-Франківській областях Західного міжрегіонального управління НАДС Надія Головата зазначила: «Динамічність публічної служби та управління щоденно ставить перед нами нові завдання, вимагає підвищення рівня професійної компетентності, самовдосконалення упродовж усього нашого життя. Бажаю випускникам впевненості, амбітних планів та реалізації усього задуманого!»

Також до привітань долучилися завідувач кафедри менеджменту, публічного управління та персоналу Михайло Шкільняк та заступник завідувача кафедри фінансів ім. С. І. Юрія Ольга Кириленко. 

Випускниця Юлія Загурська звернулася до професорсько-викладацького колективу із словами вдячності: «Дякуємо Вам за підтримку, турботу, настанови та допомогу під час навчання! Незважаючи на виклики сьогодення, ми разом із Вами пройшли цей шлях!»

Патріотичними піснями вітали випускників працівники відділу творчої самореалізації та виховання, учасники творчих колективів.

Шановні випускники! Не бійтеся відповідати за прийняті рішення, будьте наполегливими, справедливими та шляхетно служіть Україні!