» » Зустріч із головою депутатської групи Верховної Ради України з міжпарламентських зв’язків з Республікою Казахстан Сергієм Нагорняком

Зустріч із головою депутатської групи Верховної Ради України з міжпарламентських зв’язків з Республікою Казахстан Сергієм Нагорняком

Дата: 29-01-2024, 11:15 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах проєкту «Дипломатія та міжнародне співробітництво» 30 січня об 11:00 год відбудеться зустріч здобувачів спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» з народним депутатом України, головою депутатської групи Верховної Ради України з міжпарламентських зв’язків з Республікою Казахстан, співзасновником проєкту «Юрта незламності» Сергієм Нагорняком.

Під час зустрічі обговоримо актуальні питання українсько-казахських відносин та динаміку міжпарламентського діалогу між нашими країнами.  Учасники матимуть змогу дізнатися про «Юрту незламності» як геополітичний проєкт та приклад успішної культурної дипломатії, яка відповідає потребам воєнного часу. Усі охочі зможуть поставити запитання спікеру й отримати вичерпні відповіді.

Проєкт «Дипломатія та міжнародне співробітництво» реалізується у рамках діяльності навчальної лабораторії «Міжнародна студія сталого розвитку» кафедри міжнародних відносин та дипломатії навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б. Д. Гаврилишина та Острівця Прогресильності Західноукраїнського національного університету.