» » Навчання в університеті прикладних наук Inholland за програмою Еразмус+

Навчання в університеті прикладних наук Inholland за програмою Еразмус+

Дата: 29-01-2024, 11:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студентка 2 курсу кафедри міжнародних економічних відносин навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина Західноукраїнського національного університету Юлія Горбаль розповідає про семестрове навчання в університеті прикладних наук Inholland за програмою Еразмус+ .  

Юлія ділиться думками: «Усі ці 5 місяців були наповнені різноманітними емоціями, новими знайомствами, дослідженнями різних культур, продуктивним практичним навчанням. Поряд зі мною були дружелюбні викладачі, юнаки та дівчата, із якими можна обговорити безліч тем. Освіта у Нідерландах побудована для розвитку практичних навичок: виходити із зони комфорту і вміти працювати у команді. Також круто, що була можливість подорожувати, брати участь у різноманітних заходах університету, гуляти містом, куштувати місцеву їжу, ходити на екскурсії.

Хочу побажати усім студентам ніколи не вагатися у своїх діях! Навчання за програмою Erasmus+ в Inholland University дасть змогу перейняти досвід у фахівців. Не втрачайте свій час молодості і ризикуйте!»