» » Співпраця із Радою адвокатів Тернопільської області

Співпраця із Радою адвокатів Тернопільської області

Дата: 30-01-2024, 11:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У класичному університеті Тернополя підписано договір про співробітництво та науково-практичне консультування між Західноукраїнським національним університетом та Радою адвокатів Тернопільської області.

Вітаючи присутніх, ректор Оксана Десятнюк зазначила: «Співпраця із Радою адвокатів Тернопільської області – це  нові можливості для наших студентів у здобутті практичного досвіду та особистого професійного зростання, подальшого працевлаштування. Переконана, що наше партнерство буде взаємовигідним і плідним!»

«Ми раді сьогодні офіційно задокументувати наше співробітництво. Разом, ми зможемо сприяти підготовці кваліфікованих фахівців, які працюватимуть на благо нашого міста й держави!»  - сказав голова Ради адвокатів Тернопільської області Тарас Будз.

Під час спілкування Оксана Миронівна та Тарас Васильович обговорили подальші кроки співпраці, зосередивши увагу на проведенні фундаментальних  і науково-прикладних досліджень; розвитку освітньої та наукової діяльності; науково-практичному консультуванні, організації конференцій, семінарів, круглих столів; реалізації спільних проєктів.

Також до зустрічі долучилися фахівці Ради адвокатів Тернопільської області. Вони поділилися думками щодо перспектив співробітництва із Західноукраїнським національним університетом.

Консолідуємо зусилля, працюємо заради майбутнього!