» » Туристичний сезон на Тернопільщині відкрито

Туристичний сезон на Тернопільщині відкрито

Дата: 29-05-2013, 16:09 | Автор: Студенти групи Т-21

Студенти Тернопільського національного економічного університету 26 травня взяли участь у відкритті туристичного сезону на Тернопільщині, що відбулося на території Збаразького замку за підтримки Управління з питань туризму та курортів ТОДА. Також захід було присвячено 200-річчю з дня народження Великого Кобзаря. 

 

Впродовж свята проводилися: Х Міжрегіональний фестиваль козацької та української народної пісні: «Забуттям не заростає честь і слава козаків»; традиційні «Вареник-фест» та «Капусняк-фест».

 

Створена організаторами атмосфера переносила гостей у часи Гетьманщини: кілька гармат, з яких періодично вистрілювали двоє козаків; презентація вбрання того часу... Все це справляло незабутнє враження від відвідування заходу.

 

Під древнім муром замкового комплексу поставили сцену, де виступали різноманітні відомі артисти та ансамблі краю. Не зважаючи на примхи природи на нас чекала насичена культурна та розважальна програма: конкурси та театралізоване дійство в національних традиціях, а також народними умільцями було представлене різноманіття національних українських страв.

 

Студентів супроводжували к.е.н., доцент кафедри менеджменту С.В. Вовк, викладач кафедри менеджменту О.А. Оливко та викладач кафедри міжнародної економіки М.А. Живко.