» » Лекція «Проєктний менеджмент очима економіста-міжнародника»

Лекція «Проєктний менеджмент очима економіста-міжнародника»

Дата: 5-02-2024, 12:02 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах співпраці Західноукраїнського національного університету з випускниками, стейкхолдерами та роботодавцями, а також за ініціативою кафедри міжнародної економіки, завідувачки кафедри Ірини Зварич та координатора по роботі з випускниками навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина Олени Карась відбудеться зустріч із Оксаною Качурівською – керівницею Центру підтримки підприємців Дія. Бізнес у Тернополі, проєктного офісу West Ukraine Digital, експерткою з розвитку сталості та стійкості бізнесу, випускницею кафедри міжнародної економіки.

Студенти університету матимуть змогу дізнатися про кар'єрний, професійний розвиток, систему функціонування та підтримки бізнесу у Тернополі, актуальні програми допомоги бізнесу виходу на нові ринки, послухати лекцію, поставити запитання та обговорити тему «Проєктний менеджмент очима економіста-міжнародника».

Дія. Бізнес – це діалогова платформа між владою та представниками малого і середнього бізнесу, яка займається питаннями розвитку бізнесу у регіоні. Юнаки та дівчата долучаться до обговорення актуальних проблем розвитку бізнесу – це чудова можливість для студентів, які мріють про старт власної справи і хочуть підкріпити отримані знання.

Дата та час проведення: 13 лютого 2024 р. 14:00 год.

Локація: 1 корпус, ауд.1209, зал електронних ресурсів ЗУНУ.