» » Вручення дипломів магістрам Закарпатського навчально-наукового інституту

Вручення дипломів магістрам Закарпатського навчально-наукового інституту

Дата: 5-02-2024, 10:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У Закарпатському навчально-науковому інституті Західноукраїнського національного університету відбулося вручення дипломів магістрам.

Творчі колективи Свалявської школи мистецтв вітали присутніх хореографічними, музичними та вокальними композиціями.

Серед цьогорічних випускників Закарпатського навчально-науковому інституті — заступник директора Закарпатської обласної дитячої лікарні та головний педіатр Департаменту охорони здоров’я Закарпатської ОВА Михайло Радь.

Михайло Радь зазначив: «Це ще одне досягнення – отримання диплому магістра за спеціальністю “Менеджмент закладів охорони здоров’я”. Навчання допомогло мені вдосконалити навички ефективного управління та створити новий підхід у сфері керівництва медичною установою».

«Працювати, розвиватися та вдосконалювати сферу медицини», — такими очікуваннями від отримання нових знань та диплому магістра поділилася лікарка-рентгенолог Свалявської міської лікарні Сільвія Кертис.

Магістерка спеціальності «Соціальне забезпечення» Аліна Попович від імені випускників подякувала працівникам та викладачам закладу за плідну роботу, змістовне навчання та побажала успіхів і процвітання.

«Випускниками Закарпатського навчально-наукового інституту Західноукраїнського національного університету цьогоріч стали 68 здобувачів другої вищої освіти магістерського рівня за одинадцятьма спеціальностями. Восьмеро з випускників отримали дипломи з відзнакою. Урочистості проходили в онлайн та офлайн форматі, оскільки велика частина наших студентів наразі знаходяться за кордоном через військові дії в Україні», - сказала директорка Едіта Грабар.

Едіта Грабар також додала, що  11 громадян Польщі отримали дипломи за спеціальністю «Менеджмент».