» » Зустріч професорсько-викладацького колективу та студентів ННІМВ ім. Б.Д. Гаврилишина із абітурієнтами

Зустріч професорсько-викладацького колективу та студентів ННІМВ ім. Б.Д. Гаврилишина із абітурієнтами

Дата: 5-02-2024, 13:38 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах профорієнтаційної роботи професорсько-викладацький колектив кафедри міжнародних економічних відносин навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина ЗУНУ разом із студентами 1-3 курсів спеціальностей «Міжнародні економічні відносини» та «Міжнародний менеджмент» побували у ТСШ № 3 м. Тернополя, де відбулася зустріч з учнями одинадцятих класів. Завідувач кафедри міжнародних економічних відносин д.е.н., професор Роман Зварич та к.е.н, доцент кафедри міжнародних економічних відносин Тетяна Бучинська ознайомили майбутніх абітурієнтів з освітніми програмами «Міжнародний бізнес» та «Міжнародний менеджмент», а також окреслили перспективи та пріоритети навчання у ННІМВ ім. Б.Д. Гаврилишина

Наступного дня зустріч відбулася у Західноукраїнському національному університеті, де відбувся тренінг для школярів «Ділові комунікації як засіб взаємодії у міжнародному бізнесі та міжнародному менеджменті». Доцент кафедри міжнародних економічних відносин Тетяна Бучинська наголосила на необхідності підготовки сучасних конкурентоспроможних фахівців з врахуванням обовʼязкового розвитку мʼяких навичок, де ділові комунікації посідають провідне місце.

Учні 11 класів ТСШ № 3 разом із студентами 1-3 курсів спеціальностей «Міжнародні економічні відносини» та «Міжнародний менеджмент» активно працювали у командах. В.о директора навчально-наукового інституту міжнародних відносин ім. Б.Д. Гаврилишина Максим Живко та завідувач кафедри міжнародних економічних відносин Роман Зварич наголосили на актуальності міжнародного аспекту при виборі майбутньої професії та зазначили, що відкриті до подальших цікавих зустрічей та співпраці.