» » Дуальна освіта – шлях до професійного становлення!

Дуальна освіта – шлях до професійного становлення!

Дата: 7-02-2024, 10:05 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Набути фахових компетентностей, а також поглибити практичні навички й теоретичні знання, отримані під час лекційних і практичних занять, дозволяє студентам дуальна форма навчання. Основним завданням дуальної освіти є підвищення їх мотивації до отримання кваліфікації та  адаптація  до першого робочого місця, що  відповідає освітній спеціальності.

Здобувачі першого рівня вищої освіти спеціальності  «Фінанси, банківська справа та страхування» ОПП «Фінанси» у межах дуальної освіти відвідують різноманітні навчальні професійно-орієнтовані тренінги, онлайн-зустрічі з фахівцями-практиками, проходять стажування, спрямоване на набуття практичних навичок у сфері фінансів.

На зустрічі із випускницею факультету фінансів та обліку ЗУНУ –фахівцем-практиком з публічних закупівель Мар’яною  Підлиською студенти отримали чимало корисної інформації щодо процедури проведення тендерних торгів та підготовки документів для участі в них, а також дізналися про особливості здійснення публічних закупівель в умовах воєнного стану. Мар’яна розповіла про власне кар’єрне зростання та побажала молоді наполегливості  у досягненні своїх цілей.

Приємні враження залишилися у студентів після відвідування бізнес-центру К15, де для них було організовано тренінг «Молодіжне підприємництво за участі Центру підтримки підприємців Дія.Бізнес у Тернополі». Ще нещодавно студентка ЗУНУ, а нині вже комунікаційний менеджер Соломія Табака розповіла юнакам та дівчатам про його організаційну структуру, особливості  діяльності та види послуг, які тут надаються. Багато запитань викликала у молоді інформація щодо можливостей започаткування власного бізнесу та його грантової підтримки. Студентів вразили працьовитість, креативність та ентузіазм співробітників Центру підтримки підприємців Дія.Бізнес у Тернополі, які за досить короткий відрізок часу досягли значних професійних успіхів.

Щиро дякуємо нашим випускникам – успішним фахівцям-практикам за проведені заходи у рамках професійного становлення здобувачів вищої освіти ОПП «Фінанси».