» » Доступ до ресурсів Федерації європейських нейронаукових товариств (FENS)

Доступ до ресурсів Федерації європейських нейронаукових товариств (FENS)

Дата: 5-03-2024, 15:53 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Студенти і викладачі кафедри маркетингу факультету економіки та управління Західноукраїнського національного університету отримали доступ до ресурсів Федерації європейських нейронаукових товариств (FENS): лекцій, наукових інфографік, цифрових архівів, віртуальних екскурсій музеями, участь у конференціях, наукових статей з метою поглиблення знань про біологію поведінки споживачів і факторів, які впливають на прийняття рішення про покупку. Федерація європейських нейронаукових товариств є голосом європейської нейронауки, що представляє 40 нейронаукових товариств у 31 європейській країні та понад 22 000 неврологів. Його діяльність охоплює п’ять широких сфер: наукові зустрічі, вища освіта та підготовка, європейський журнал нейронауки, інформаційно-роз’яснювальна робота, адвокація, членство.

Доступ надано завдяки членству викладачів кафедри маркетингу ФЕУ у громадській організації «Українське товариство нейронаук».

Ресурси будуть доступні студентам, які вивчають дисципліни «Нейромаркетинг», «Поведінка споживача» та «Маркетингові дослідження та аналітика».