» » Зустріч із арт-директором рекламно-поліграфічної компанії «Студія Друку» Андрієм Строценем

Зустріч із арт-директором рекламно-поліграфічної компанії «Студія Друку» Андрієм Строценем

Дата: 7-03-2024, 16:48 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 У межах проєкту соціально-гуманітарного факультету Західноукраїнського національного університету «Інтеграційна сесія» відбулася лекція-тренінг «Графічний дизайн».

Спікером виступив арт-директор рекламно-поліграфічної компанії «Студія Друку» Андрій Строцень – ідейник та натхненник , який вміє стратегічно та концептуально мислити, не боїться брати відповідальність за проєкти, любить свою роботу та команду. Його професійна компетентність поєднується зі здатністю ефективно комунікувати, реалізовувати креативні завдання та досягати успіху.

Декан СГФ Оксана Гомотюк зазначила: «Студенти, сьогодні у вас є унікальна  можливість поспілкуватися із непересічною особистістю – професіоналом своєї справи. Переконана, що ця зустріч надихне вас на творчість та дасть можливість глибше зрозуміти ази професії дизайнера. Досвід Андрія Івановича та його лекції допоможуть вам стати професіоналами й поринути у царину мистецтва».  

Під час інтеграційної сесії Андрій Іванович розповів юнакам та дівчатам про айдентику та брендинг, поліграфію, типографіку і шрифти, зосередив увагу на тонкощах сучасних технік та тенденцій, основних принципах графічного дизайну, практичних методах генерації ідей та композицій, рекламній та корпоративній продукції.

Звертаючись до молоді, Андрій Строцень зазначив: «Не бійтеся втілювати усі свої ідеї у реальність, експериментувати із новими техніками, концепціями та напрямами, приймати нестандартні та креативні рішення. Ви особливі, адже маєте своє бачення й стиль, а професійність відшліфується у процесі роботи. У вас є перевага – ви сучасні, прогресивні, незаангажовані та наполегливі. Ми будемо комунікувати та разом пізнавати цікаві грані професії!»

Зустріч була насиченою й пізнавальною – студенти висловили бажання, щоб Андрій Іванович на постійній основі організовував такі тренінги!