Global Money Week 2024 у ЗУНУ триває!

Дата: 20-03-2024, 11:00 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 На запрошення директорки школи Оксани Палиги, доцент кафедри фінансових технологій та банківського бізнесу факультету фінансів та обліку Ярослав Чайковський провів віртуальну екскурсію у музей грошей ЗУНУ. За допомогою новітніх девайсів учням було продемонстровано експозиції музею, проведено ознайомлення із унікальними колекціями пам’ятних та ювілейних монет України, унаочнено еволюцію зовнішнього вигляду національної валюти: від лічильно-вагової одиниці, срібного зливка й купоно-карбованця до сучасної гривні. Також у межах заходу Ярослав Чайковський продемонстрував пізнавальні фільми «Коротка історія грошей» і «Як знищують мільярди гривень в НБУ?», презентував платіжні інструменти й ознайомив із іншими банківськими продуктами.

В учнівської молоді, вчителів та гостей навчання у такому цікавому форматі викликало щирі емоції, розширило горизонти знань і створило умови для розвитку фінансової свідомості та підвищення рівня фінансової грамотності!

Висловлюємо щиру подяку директорці Тернопільської початкової школи «Ерудит» Оксані Пализі за сприяння в організації заходу такого формату у рамках Global Money Week 2024.