» » Театралізована вистава «Безпечна дорога до школи» від молодих науковців «Банківські менеджери»

Театралізована вистава «Безпечна дорога до школи» від молодих науковців «Банківські менеджери»

Дата: 3-06-2013, 10:12 | Автор: голова студентського наукового гуртка «Банківські менеджери» Дума Назар

В період з 29 квітня по 27 травня 2013 року студенти факультету банківського бізнесу учасники студентського наукового гуртка кафедри банківського менеджменту та обліку «Банківські менеджери», вони ж – команда EnactusТНЕУ, заручившись підтримкою компанії PZUУкраїна, провели важливий для кожної дитини захід на тему: «Безпечна дорога до школи». До дійства було залучено учнів перших класів загальноосвітніх шкіл Тернополя, а саме: №3, №5 та №24. Учасниками проекту стало близько 250 дітей.

 

За допомогою театралізованої вистави: «Маша та Ведмідь», а також низки пізнавальних практичних ігор школярі набули необхідних теоретичних та практичних навичок поведінки на дорозі. На нашу думку, саме у такій формі діти якнайкраще засвоюють цікаву та важливу інформацію.

 

В кінці кожного виступу дітки отримали захоплюючі подарунки від страхової компанії PZUУкраїна та багато позитивних вражень.

 

Дирекція шкіл оцінила виступ команди на «відмінно» та побажала подальших успіхів у нашій діяльності. Також з боку учительського колективу було запропоновано побільше проводити таких заходів та вистав, адже саме у школі діти отримують левову частку знань, які необхідні у житті.