Global Money Week єднає!

Дата: 21-03-2024, 13:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Фінансова обізнаність потребує нових форм та методів пізнання. У межах заходів Global Money Week 2024 та задля обміну досвідом і збагачення новими знаннями у сфері навчання фінансової грамотності, викладачі та студенти ЗУНУ взяли участь у методичному семінарі «Методичне коло», який організували та провели вчителі початкової школи «Ерудит» міста Тернополя, яку очолює директорка Оксана Палига.

У тісному колі однодумців представники ЗУНУ: к.е.н. доцент кафедри фінансів ім. С.І. Юрія  Вікторія Булавинець,  к.е.н. доцент кафедри фінансів ім. С.І. Юрія  Світлана Савчук та к.е.н. доцент кафедри фінансових технологій і банківського бізнесу Ярослав Чайковський озвучили власне бачення напрямів розширення фінансової обізнаності шкільної та студентської молоді з урахуванням сучасних викликів.

         Студентка факультету фінансів та обліку ЗУНУ Лілія Сорока презентувала учасникам семінару цікаву та змістовну доповідь «Фінансовий патріотизм під час війни», у якій розповіла про якісно новий різновид фінансової поведінки наших співвітчизників в умовах воєнного стану та наголосила на окремих його аспектах.

         Вчимося один в одного задля кращого та безпечного майбутнього молодих поколінь!