» » Привітали юних тернополян із Міжнародним Днем захисту дітей

Привітали юних тернополян із Міжнародним Днем захисту дітей

Дата: 5-06-2013, 09:48 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

Творчі  колективи та виконавці Тернопільського національного економічного університету першого червня виступили на святковому концерті, що відбувся у Тернопільському обласному академічному українському драматичному театрі ім. Т. Г. Шевченка, в рамках благодійної акції для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей з малозабезпечених сімей «Діти мають права», присвяченої Міжнародному Дню захисту дітей. Даний захід організували працівники відділу гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ спільно з Тернопільським обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

 

Пісенні дарунки для юних глядачів підготували солісти гурту «Краплинки» народного театру пісні «Для тебе» Роксолана Залізняк та Владислав Васильків (художній керівник Алла Бінцаровська), юна співачка Лілія-Марія Крисовата. Цікаві танцювальні номери презентували учасники зразкового ансамблю танцю «Рожева пантера» та ансамблю танцю «Птаха щастя» народної студії сучасної хореографії «Т.А.Н.Г.о» (художній керівник Любов Борисяк). 

 

Святковий концерт з піднесеним та гарним настроєм провели методисти відділу гуманітарної освіти та виховання Оксана Балуцька та Юрій Дзюла.

 

Приємно, що практично жодна акція, яка проходить у м. Тернополі та області, не відбувається без участі ТНЕУ та його творчих колективів.