Зустріч із президенткою УАС

Дата: 8-04-2024, 17:47 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Ректор Західноукраїнського національного університету Оксана Десятнюк зустрілася із президенткою Української асоціації студентів Поліною Гомбалевською та керівником відокремленого підрозділу Тернопільської області УАС Михайлом Прокопівим.

Спілкуючись із молоддю, ректор поцікавилася як реалізовувалася тренінгова кампанія QA-pool, які враження у юнаків та дівчат, які брали участь у заході.

Розповідаючи про тренінги, Поліна зауважила: «Громадська організація «Українська асоціація студентів» є незалежним національним студентським союзом України, що започаткував свою роботу у 1999 році. Нам виповнюється 25 років, й за цей час ми об’єднали здобувачів вищої, фахової передвищої освіти, й зараз організація налічує 150 органів студентського самоврядування закладів вищої освіти України. Асоціація з 2007 року є членом ЄС студентів та єдиним об’єднанням, що представляє студентство України на міжнародному рівні з-поміж 45 національних студентських союзів країн Європи. Ми дякуємо вам, що ця тренінгова програма відбулася в класичному університеті Тернополя. Ми працювали змістовно, якісно та в гарних умовах. Сподіваємося, що будемо плідно працювати й в наступних проєктах».

Президентка Української асоціації студентів вручила подяки ректору ЗУНУ Оксані Десятнюк та керівнику відокремленого підрозділу Тернопільської області УАС Михайлу Прокопіву.

У свою чергу, Оксана Миронівна зазначила, що такі заходи сприяють розбудові якісного простору вищої освіти нашої держави, стимулюють розвиток студентського руху та зміцнюють співпрацю українських та міжнародних стейкхолдерів.