» » У ТНЕУ розпочались ювілейні зустрічі випускників

У ТНЕУ розпочались ювілейні зустрічі випускників

Дата: 5-06-2013, 09:57 | Автор: Відділ гуманітарної освіти та виховання

Рік за роком Тернопільський національний економічний університет удосконалює свій імідж, адже поправу є науковим та духовним центром нашого краю. Він пишається своїми перемогами і здобутками, і з упевненістю  дивиться в завтрашній день. Проте ТНЕУ – це передусім люди, щедрі душею, мудрі і працьовиті. Гордістю і  славою нашого університету є його випускники.

 

Вже стало доброю традицією щороку в червні організовувати ювілейні зустрічі випускників. Першими цього разу на таку зустріч зібрались випускники, які закінчили ВНЗ у 1973-му і 1978-му роках.

 

Із вітальним словом від адміністрації університету привітав присутніх проректор з питань гуманітарної освіти та виховання Богдан Петрович Адамик. Відтак своїми спогадами про студентське життя ділилися зі своїми однокурсниками випускники-ювіляри.

 

Святковий настрій усім присутнім створили солістки народного театру пісні «Для тебе» Тетяна Шарган і Тетяна Гриник (художній керівник Алла Бінцаровська), дует «Вишиванка» у складі Орести Мочули та Мирослави Бурик, тернопільський співак Василь Хлистун, заслужений працівник культури України Світлана Сорочинська, а також зразковий ансамбль танцю «Рожева пантера» та учасники народної студії сучасної хореографії «Т.А.Н.Г.о» (художній керівник Любов Борисяк). Урочисте дійство професійно провели методисти відділу гуманітарної освіти та виховання Оксана Балуцька та Юрій Дзюла.

 

За приємними спогадами про незабутні студентські роки непомітно пролетів час зустрічі. Із хорошим, піднесеним настроєм випускники покинули стіни рідної альма-матер, щоб продовжити спілкування. 

 

Щиро дякуємо усім, хто завітав на зустріч! Хай доля щедро дарує вам, дорогі випускники, міцне здоров’я, творче натхнення та невичерпну енергію!