» » Укладено договір про співробітництво з провідною агропромисловою компанією України «Мрія Агрохолдинг»

Укладено договір про співробітництво з провідною агропромисловою компанією України «Мрія Агрохолдинг»

Дата: 5-06-2013, 15:24 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

«Мрія Агрохолдинг» — провідна агропромислова компанія України, один з найефективніших виробників сільськогосподарської продукції в Україні та світі. На сьогодні «Мрія» — це вертикально інтегрований агропромисловий холдинг з власною інфраструктурою і сучасним парком автотранспорту і сільгосптехніки. Продукція «Мрії» постачається у більш ніж 20 країн світу, в тому числі, і найбільшим харчовим компаніям Європи.

 

Земельні угіддя «Мрії» сконцентровані на Західній Україні, чорноземи якої є одними з найродючіших земель у світі. Агрохолдинг вирощує широкий спектр сільськогосподарських культур: пшеницю, ріпак, кукурудзу, цукровий буряк, картоплю, гречку, ячмінь, горох і сою. 

 

Тридцять першого травня у Тернопільському національному економічному університеті були прочитані лекції для учасників проекту компанії «Українська Аграрна Школа». В рамках заходу був підписаний договір про співробітництво між провідною агропромисловою компанією України «Мрія Агрохолдинг» та Тернопільським національним економічним університетом.

 

Найперспективніші студенти з провідних університетів України, а також і нашого університету мали нагоду прослухати курс лекцій від провідних фахівців «Мрія Агрохолдинг».

 

В аудиторії корпусу Україно-нідерландського факультету економіки та менеджменту ТНЕУ зібралися молоді люди, які прагнуть дізнатись більше про агробізнес в Україні та за кордоном, перспективи розвитку аграрної сфери та проаналізувати сучасні тенденції цього ринку. 

 

Студентів Української Аграрної Школи від імені ректора А. І. Крисоватого привітав проректор з питань гуманітарної освіти та виховання Тернопільського національного економічного університету Б. П. Адамик. 

 

У своєму виступі Богдан Петрович наголосив, що для молодої люди є особливо важливим не лише здобути теоретичні навики, а працювати над тим, щоб мати практичний досвід та зуміти працевлаштуватись у престижній компанії та реалізувати свій потенціал: «Ви маєте невичерпну енергію, Ви вірите у власні сили та прагнете досягти успіху. Саме тому, я переконаний, Вас чекає світле майбутнє. Ми раді, що в Тернопільському національному економічному університеті відбуваються такі заходи, які допомагають молоді будувати кар’єру ще під час навчання».

 

Богдан Петрович побажав юнакам та дівчатам, щоб захід став для них результативним, подарував яскраві враження, надихнув на майбутні звершення, а також запросив до навчання за міжнародними магістерськими програмами до університету. Адже в ТНЕУ молоді спеціалісти мають змогу отримати ґрунтовну фахову підготовку та 2 дипломи – диплом магістра ТНЕУ та одного з ВНЗ-партнерів.