» » Візит до Білоруського державного економічного університету

Візит до Білоруського державного економічного університету

Дата: 4-06-2013, 16:06 | Автор: Відділ міжнародного співробітництва

З 15 по 17 травня 2013 року делегація ТНЕУ у складі проректора з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв’язки) Б. Л. Луціва та начальника відділу міжнародного співробітництва І. О. Ліщинського відвідала Білоруський державний економічний університет (БДЕУ) з нагоди урочистого святкування 80-ліття ВНЗ-партнера. 

 

Білоруський та український вищі навчальні заклади пов’язує тривала та плідна співпраця: представники університетів систематично беруть участь у спільних міжнародних конференціях, публікують напрацювання у  наукових виданнях обох університетів, беруть участь у розробці міжнародних проектів.

 

У рамках процедури святкування ювілею Білоруського державного економічного університету відбулася міжнародна науково-практична конференція «Економічний ріст Республіки Білорусь: глобалізація, інноваційність, стійкість».

 

Під час урочистого засідання Вченої ради БДЕУ делегати з ТНЕУ висловили привітання та вручили колегам цінні подарунки.

 

Також делегати провели переговори із керівництвом Білоруського державного економічного університету про подальший розвиток співпраці, домовились про взаємні публікації у видавництвах партнерів, відвідали виставку наукових робіт працівників університету, взяли участь в урочистому засіданні Ради Університету.

 

Поїздка до Білоруського державного економічного університету стала черговим етапом розвитку північно-східного вектору міжнародного співробітництва ТНЕУ у сфері обміну та організації навчальної, науково-педагогічної діяльності, виконання спільних наукових досліджень, спільної участі у проведенні конференцій.