» » У ТНЕУ нагородили переможців “КЛАСного конкурсу”

У ТНЕУ нагородили переможців “КЛАСного конкурсу”

Дата: 6-06-2013, 17:03 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Завершився фінальний етап “КЛАСного конкурсу” серед тернопільських старшокласників, організований Тернопільським національним економічним університетом, Управлінням освіти і науки Тернопільської міської ради та Інтернет-газетою “ДОБА”. За умовами конкурсу школярі працювали над письмовою творчою роботою на одну із обраних тем: «Яким я бачу своє професійне майбутнє», «Мої ідеї розвитку міста, школи, молодіжного життя» та «Мої перші справжні мрії – як їх реалізувати».

 

Тернопільські школярі були надзвичайно активним та надіслали на конкурс надзвичайно цікаві та оригінальні роботи. Саме тому обрати переможців виявилось надзвичайно важко.

 

У церемонії нагородження 6 червня 2013 року взяв участь проректор з питань гуманітарної освіти та виховання ТНЕУ Богдан Петрович Адамик, який привітав усіх учасників конкурсу та побажав їм розвивати свої таланти, прагнути до реалізації найзаповітніших мрій, а також незабутнього літа та лише позитивних вражень.

 

Серед Тернопільських старшокласників компетентне журі обрало переможницю – ученицю восьмого класу школи № 6 Ірину Мельник. У своїй конкурсній роботі дівчина розповіла про її ідеї розвитку рідного міста. Подарунком для переможниці став планшетний комп’ютер від магазину “Vip-комп’ютери”, а для свого класу вона здобула – принтер від Тернопільського національного економічного університету.

 

Переможницею за результатами відкритого Інтернет-голосування стала учениця 10 класу школи № 8 – Лілія Підгайна. Зі своєю конкурсною роботою “Вір у мрію і йди до цілі” дівчина здобула перемогу, вирвавшись вперед від інших учасників на кілька сотень голосів. Лілія отримає головний приз конкурсу: планшетний комп’ютер від магазину “Vip-комп’ютери” для себе, а для свого класу – подорож замками від туроператора “Оксамит К.Л.”.

 

Призи від партнерів конкурсу отримали і інші учасники конкурсу, творчі роботи яких були теж достойні перемоги.

 

Щиро вітаємо усіх учасників конкурсу та бажаємо молодечого запалу, креативних ідей та здійснення усіх задумів!