» » Студентська команда EnactusТНЕУ на Національних змаганнях ENACTUS

Студентська команда EnactusТНЕУ на Національних змаганнях ENACTUS

Дата: 13-06-2013, 16:22 | Автор: Студентський науковий гурток кафедри банківського менеджменту та обліку

Сьомого  червня 2013 року представники команди EnactusТНЕУ Назар ДУМА та Олег БАХІН, члени студентського наукового гуртка кафедри банківського менеджменту та обліку взяли участь у проведенні Національних змагань ENACTUS. 

 

Наша команда брала участь у 2-ох спеціальних конкурсах від компанії «МетІнвест» та PZUУкраїна. В останній – виборола грант на проведення проекту: «Безпечна дорога до школи».

 

Нагадаємо, що у період з 29 квітня по 27 травня 2013 року студенти факультету банківського бізнесу та учасники студентського наукового гуртка кафедри «Банківського менеджменту та обліку», вони ж – команда EnactusТНЕУ, заручившись підтримкою компанії PZUУкраїна, провели важливий для кожної дитини захід на тему: «Безпечна дорога до школи». До дійства було залучено учнів перших класів загальноосвітніх шкіл Тернополя, а саме: №3, №5 та №24. Учасниками проекту стало близько 250 дітей. За допомогою театралізованої вистави: «Маша та Ведмідь», а також рядом пізнавальних практичних ігор школярі здобули необхідні теоретичні та практичні навики поведінки на дорозі. На нашу думку, саме у такій формі діти як найкраще засвоюють цікаву та важливу інформацію. Наша команда потрапила у сімку найкращих команд та представляла свою роботу представникам бізнесу 31 травня 2013 року.

 

Отже, на Національних змаганнях, що проводились в готелі «Прем’єр Палац», відбулося фінальне зібрання команд-учасниць. Зал був поділений на 4 секції, у кожній з яких 4 команди з різних університетів України представляли суддям свої напрацювання. Спочатку було обрано 4 найкращі, а після невеликої паузи, учасників та гостей було запрошено у великий зал (який зібрав більше 300 глядачів), де фіналісти боролися за звання – «Переможець Національних змагань 2013».

 

Переможцем було обрано команду ENACTUS Вінницького національного технічного університету, яка як переможець національних змагань буде представляти честь України на світовому рівні, а саме у Мексиці на початку осені цього року. Слід відмітити, що це вже третя поспіль перемога цієї команди. Ми, команда EnactusТНЕУ, брали участь вперше й наші досягнення було схвалено та відзначено організаторами змагання, які побажали нам перемоги у наступних наших проектах.