» » Відбувся науковий семінар „Інноватизація процесів адміністрування діяльності організацій”

Відбувся науковий семінар „Інноватизація процесів адміністрування діяльності організацій”

Дата: 17-06-2013, 16:30 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Шостого червня 2013 року у Тернопільському національному економічному університеті відбувся науковий семінар „Інноватизація процесів адміністрування діяльності організацій”, організований кафедрою державного і муніципального управління факультету довузівської, післядипломної і магістерської підготовки.

 

Метою наукового заходу було напрацювання практичних рекомендацій щодо інноватизації процесів адміністрування діяльності організацій.

 

Робота наукового семінару проводилася за трьома дискусійними напрямками:інноватизація діяльності організаційних підсистем; інноваційні технології адміністрування роботи організацій; інструментальна складова інноватизації процесів адміністрування діяльності організацій.

 

Модератор семінару кандидат економічних наук, доцент кафедри державного і муніципального управління ТНЕУ Кривокульська Наталія Михайлівна виступила з доповіддю «Інноватизація процесів адміністрування діяльності організацій: постановка проблеми».  Із доповідями виступили фахівці, що працюють у цій галузі, кандидати наук, доценти кафедри державного і муніципального управління. Участь у дискусії також взяли докторанти та аспіранти ТНЕУ, слухачі магістерських програм за напрямками „Адміністративний менеджмент”, „Державна служба” та запрошені почесні гості.



Програма наукового семінару
Завантажити Переглянути онлайн