» » Вітаю Вас з державним святом – Днем Конституції України!

Вітаю Вас з державним святом – Днем Конституції України!

Дата: 27-06-2013, 12:34 | Автор:

 Шановні студенти, викладачі та співробітники Тернопільського національного економічного університету!

 

Вітаю Вас з державним святом – Днем Конституції України. Це день нашого права і свободи. День вільного й відповідального громадянина. 

 

Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності та демократії, заклавши фундаментальні засади, на яких ґрунтується сьогодення і вибудовується майбутнє. Прийняття Конституції стало закономірним підсумком нелегкого тернистого шляху українського народу до юридичного закріплення незалежності України.

Всі ми прагнемо, щоб задекларовані права стали реальністю, щоб ми почували себе захищеними й впевнено дивилися у завтрашній день. Коли кожен громадянин України відчує, що його життя, здоров’я, честь і гідність, недоторканність і безпека дійсно визнані найвищою цінністю, тоді ми зможемо з гордістю заявити: Україна  - демократична держава.

 

Ми – нація! Лише з поваги до себе і власних прав постає справжній громадянський обов’язок і непорушна для всіх повага до держави і її закону. 

 

Кожен повинен зробити власний вагомий внесок у розбудову нашої країни. Ваша благородна місія – якісна підготовка висококваліфікованих фахівців, виховання справжніх патріотів України. Професіоналізм, колосальна працездатність є надійною запорукою процвітання нашої Вітчизни й зростання добробуту її громадян. 

 

Від усього серця бажаю Вам міцного здоров’я та творчого натхнення, любові й затишку у Ваших родинах, мудрості та далекоглядності, нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону України – народовладдя, гуманізму та законності.

 

З повагою ректор ТНЕУ А. І. Крисоватий