» » IІ Міжнародна науково-практична Інтернет-конференція «Теорія і практика забезпечення ефективного розвитку суб’єктів ринку»

IІ Міжнародна науково-практична Інтернет-конференція «Теорія і практика забезпечення ефективного розвитку суб’єктів ринку»

Дата: 2-07-2013, 15:34 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Шановні колеги! Вищий навчальний заклад Укоопспілки «Полтавський університет економіки і торгівлі» запрошує Вас взяти участь у IІ Міжнародній науково-практичній Інтернет-конференції «Теорія і практика забезпечення ефективного розвитку суб’єктів ринку», що відбудеться 30 листопада 2013 року.

 

 

Метою конференції є пошук шляхів забезпечення ефективного розвитку суб’єктів ринку в умовах глобальних економічних змін. Організаційний комітет конференції запрошує до участі вчених, викладачів навчальних закладів, докторантів, аспірантів, магістрантів, а також фахівців, які цікавляться проблемами ефективного використання потенціалу підприємства, обґрунтування управлінських рішень, забезпечення споживчого ринку товарами і продуктами національного виробництва.

 

Для участі у конференції та публікації тез у збірнику матеріалів необхідно у термін до 1 листопада 2013 року надіслати на поштову адресу оргкомітету: заявку, тези, СD-диск з тезами, квитанцію про сплату оргвнеску (оригінал) та продублювати на е-mail: econom[at]uccu.org.ua

 

Підтвердження про одержання матеріалів автори отримають електронною поштою протягом 2 (двох) робочих днів.



Інформаційний лист
Завантажити Переглянути онлайн