» » Відбувся перший випуск Бухгалтерської Школи

Відбувся перший випуск Бухгалтерської Школи

Дата: 4-07-2013, 14:27 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

У кінці червня в Тернополі відбувся перший випуск студентів Української бухгалтерської школи, що була створена з ініціативи компанії «Мрія Агрохолдинг». Завдяки новому проекту студенти 4-5 курсів ВНЗ України напрямку «бухгалтерський облік і аудит» отримали можливість стати професіоналами у бухгалтерській справі та здобувати кар’єру в кращих українських компаніях.

Навчання у бухгалтерській школі тривало упродовж п’яти місяців. Окрім посиленого вивчення теоретичних основ фахової справи, студенти практикували засвоєне в бухгалтерській службі департаменту обліку та звітності «Мрії Агрохолдингу».

 

Серед слухачів бухгалтерської школи були студенти ТНЕУ: Пушкар Оксана, Рекрут Юрій, Савчук Роман, Бикалюк Марія, Гривас Мирослава, Ростоцька Оля, Радиця Ірина, Горбатюк Ірина.

Організація випускного для студентів була незвичайною - круїз Тернопільським ставом на теплоході «Герой Танцоров». Координатор проекту Олеся Піцик розповіла чотирнадцятом випускникам легенду про Тернопільський став, після чого на палубі з'явилися двоє піратів: капітан Проводка та асистент Накладна, які допомагали в організації заходу. Піратами виявились переодягнені у театральні костюми стипендіат програми «Агенти Мрії» Оксана та фахівець освітнього проекту Сергій. Керівник управління бухгалтерської служби «Мрії Агрохолдинг», Ірина Амєліна вручила випускникам сертифікати про закінчення навчання у бухгалтерській школі. Серед студентів відзначився Юрій Рекрут, який отримав подарунок за найкращу успішність. Із закінченням навчання випускників привітали їх викладачі та побажали нових професійних і творчих здобутків, наснаги і успіхів у майбутній професії. Від імені керівництва компанії найщиріші побажання бухгалтерському поповненню висловив керівник ІТ дирекції Андрій Покотілов.

Подію підсумувала Олеся Піцик, фахівець відділу навчання: «Ми намагаємося зробити захід оригінальним, веселим та креативним. Сьогодні на палубі наші студенти дали присягу стати хорошими і чесними у своїй справі та отримали сертифікати про успішне закінчення навчання у бухгалтерській школі «Мрії Агрохолдингу». Тож тепер ми чекаємо їх у колі наших співробітників».

Наприкінці заходу усіх випускників та гостей запросили до солодкого столу.