Проведено мовний тест onDaF

Дата: 15-10-2013, 11:35 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Десятого та одинадцятого жовтня о 14 годині у бібліотеці електронних ресурсів ТНЕУ був проведений мовний тест onDaF, сертифікат якого дає право на участь у стипендіальних програмах ДААД. Зокрема, для стипендій на літні курси в Німеччині необхідний європейський рівень В1, для стипендій для навчання в магістратурі німецьких університетів – В2.

 

У тестуванні взяли участь 73 студенти і викладачі ТНЕУ та ТНПУ ім. В. Гнатюка. Із приємністю зазначимо, що багато студентів Україно-німецького економічного факультету другого, третього і четвертого курсу показали бажаний результат і зможуть претендувати на фінансування від ДААД. Відповідні сертифікати можна звантажити і роздрукувати зі своїх профілів на сайті www.ondaf.de.

 

Повідомляємо студентам, які з певних причин не змогли пройти тест у Тернополі, що вони ще можуть зареєструватись для його проходження у Львівському національному університеті ім. І. Франка або у Волинському національному університеті ім. Л. Українки. Для цього потрібно звернутись на електронну адресу М. Бека.