» » Дорогі студенти Тернопільського національного економічного університету!

Дорогі студенти Тернопільського національного економічного університету!

Дата: 17-10-2013, 08:45 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Щиро вітаю Вас з Всеукраїнським днем студента, що символізує єднання всіх, хто прагне до вершини знань і самоствердження.

 

Студентські роки − це пора, сповнена чарівної юності, коли здається, що увесь світ лежить у твоїх ніг. 

 

Я переконаний, що наш університет є найкращим вищим навчальним закладом України тому, що саме тут  навчаються найкреативніші, найсміливіші та найперспективніші студенти. Ви − могутня сила, і я б дуже хотів, щоб Ви знали це, вірили і були свідомі цього.

 

Студенти − обличчя нашого університету, його душа. Разом ми досягнемо успіху та зможемо реалізувати найсміливіші мрії.

 

Бажаю Вам творчих злетів, впевненості у собі, позитиву та оптимізму, а посмішка допоможе відкрити найпотаємніші дверцята людських сердець. 

Пам’ятайте, Ви − майбутнє свого роду, університету, міста та країни. Впевнений, що свої інтелектуальні досягнення, вміння творчо мислити і знаходити нові нестандартні рішення Ви будете спрямовувати на демократичну розбудову держави та утвердження європейських стандартів. Саме Вам доведеться писати золоті сторінки історії нашого вищого навчального закладу.

 

Я хочу, щоб у стінах Тернопільського національного економічного університету Ви вчилися не лише сучасним наукам, а й свободі думки, толерантності до чужих поглядів і вмінню відстоювати свої. 

 

Будьте щирими, людяними, допитливими, ініціативними, наполегливими у науці,  щоб Ваші батьки та викладачі могли пишатися Вами.

Я вірю у Вашу юність. Я вірю у нашу зрілість. Я вірю у наше майбутнє.

 

З повагою ректор ТНЕУ проф. А.І. Крисоватий