» » Екскурсія до Тернопільського обласного краєзнавчого музею

Екскурсія до Тернопільського обласного краєзнавчого музею

Дата: 18-10-2013, 14:07 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

За ініціативою методистів відділу гуманітарної освіти та виховання для студентів факультету фінансів 17.10.2013р. була організована екскурсія до Тернопільського обласного краєзнавчого музею. Студентка групи Ф-11 Грицишин Ірина поділилася враженнями від екскурсії:
«Ми,студенти ТНЕУ, отримали можливість відвідати Тернопільський краєзнавчий музей. Зокрема, дуже гостинно працівники музею зустріли групи Ф-11 та ФО-11.
Увагу учасників заходу відразу привернула різноманітність музейних експонатів. Це і розкопки залишків мамонта, і витвори мистецтва, і військова форма різних історичних періодів. Від кількості цікавинок просто розбігалися очі. Здавалося, що через скло на нас дивилися справжні орли, лемури, козулі,рисі…, а крокодил і зовсім ніби ось-ось накинеться на нас.

 

Надзвичайно цікаво було поринути в історію рідного народу. Ми побачили макети українських хат, предмети побуту наших пращурів. Цікаво у музеї висвітлені і трагічні моменти українства – Перша та Друга світові війни.

 

Також увагу привернули роботи Пінзеля, «українського Мікеланджело». Великі картини на стінах, старовинні ікони ми не оминули своєю увагою.
Загалом, музей вразив нас надзвичайною атмосферою. Це невеликий острівець у сучасному світі, де все просочене духом старовини. Тому, ми висловлюємо подяку нашим організаторам за такий захоплюючий відпочинок.»


Відділ гуманітарної освіти та виховання