» » Відбулось засідання комітету Верховної Ради України з питань транспорту і зв’язку

Відбулось засідання комітету Верховної Ради України з питань транспорту і зв’язку

Дата: 21-10-2013, 11:18 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Вісімнадцятого жовтня у Тернопільському національному економічному університеті відбулось виїзне засідання комітету Верховної Ради України з питань транспорту і зв’язку.

 

У засіданні взяли участь: голова комітету Верховної Ради України з питань транспорту і зв’язку Б. В. Колесніков та голова Тернопільської обласної державної адміністрації В. А. Хоптян, народні депутати України, керівники центральних органів виконавчої влади, керівництво обласної державної адміністрації, голови районних державних адміністрацій, керівники окремих структурних підрозділів облдержадміністрації, обласних управлінь, організацій, а також представники ЗМІ.

 

Перед засіданням відбулась зустріч голови комітету Верховної Ради України з питань транспорту Бориса Вікторовича Колеснікова та адміністрації вищого навчального закладу на чолі з першим проректором ТНЕУ Шинкариком Миколою Івановичем. Борис Вікторович ознайомився зі структурою університету, провідними факультетами та найбільш затребуваними спеціальностями. Сторони обговорили можливості співпраці з кращими науковцями Тернопільського національного економічного університету.   

 

Під час виїзного засідання представники Комітету Верховної Ради України розглянули питання функціонування інфраструктури Тернопільської області та основні проблемні питання, стан фінансування на будівництво, ремонт та утримання автомобільних доріг та перспективи подальшого розвитку дорожньої галузі. 

 

Крім цього, під час виїзного засідання комітету були проаналізовані  питання про оптимізацію руху поїздів та заходи щодо забезпечення якісними та в достатній кількості послугами із залізничних перевезень, питання щодо забезпечення пасажирських перевезень на території Тернопільської області.