» » Візит до Державного університету імені Шота Руставелі (м. Батумі, Грузія)

Візит до Державного університету імені Шота Руставелі (м. Батумі, Грузія)

Дата: 21-10-2013, 11:57 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Нещодавно з офіційним візитом у Державному університеті імені Шота Руставелі (м. Батумі, Грузія) перебував проректор з міжнародних зв'язків ТНЕУ В.В.Козюк.

 

Основною метою візиту стало підписання договору про співробітництво між ТНЕУ та Державним університетом імені Шота Руставелі (м. Батумі). 

 

Під час урочистого підписання договору про співпрацю з ректором Державного університету імені Шота Руставелі, професором Альошею Бакурідзе було обговорено основні напрямки співробітництва. Віктор Валерійович ознайомив ректора з процесами трансформації вищої освіти в Україні та наголосив на важливості утвердження партнерських стосунків між університетами для ефективної участі в спільних європейських проектах, інформаційних проектах НАТО, організації та проведення спільної наукової та освітньої діяльності.

 

Крім того, відбулися робочі зустрічі з проректором з наукової роботи Натією Тсіклашвілі та проректором з навчальної роботи Іраклієм Бакурідзе. Сторони дійшли згоди щодо питання необхідності продовження роботи з поглиблення співробітництва в науковій та навчальній сфері та посилення роботи з організації та проведення академічних обмінів і зарахування кредитів студентам-учасникам.

 

Підчас візиту відбулась презентація ТНЕУ в Державному університеті в Батумі, на якій були присутні проректори, декан та усі професори економічних спеціальностей, а також 20 студентів-економістів. В процесі презентації проректор з міжнародних зв'язків В.В.Козюк особливу увагу зосередив на стратегії розвитку ТНЕУ, напрямів міжнародного співробітництва, ознайомив зі структурою Тернопільського національного економічного університету. Сторонами погодились активізувати роботу з обміну студентами та організації літніх практик в рамках підготовки за спеціальністю «Міжнародний туризм».