» » Міжнародний конкурс CFA Institute Research Challenge

Міжнародний конкурс CFA Institute Research Challenge

Дата: 22-10-2013, 15:23 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

18 жовтня в столиці України за підтримки Українського товариства інвестиційних професіоналів (CFA Institute) стартував міжнародний конкурс CFA Institute Research Challenge. Конкурс має на меті поглиблення знань студентів у контексті інвестиційних досліджень, написанні інвестиційних звітів по одній з провідних публічних світових компаній та презентації отриманих результатів.

 

Цього року участь в конкурсі беруть 25 команд з провідних українських університетів, які боротимуться за можливість представити Україну на Регіональному Фіналі у Мілані 1-2 квітня 2014 року. Серед них і команда Тернопільського національного економічного університету, яку представлять Вейко Володимир (МЗЕДм-51), Пелюшенко Ярослав (ФСГм-51), Дем’янишин Григорій (ФУМм-51), Отто Фелікс Кізото Кофі (АМЕТ-41), Егбулефу Ндубуезе Езінва (АМЕТ-41).

 

В рамках вступної зустрічі відбулась презентація конкурсу, де команди ознайомились з правилами, відвідали навчальні лекції щодо підготовки інвестиційних звітів та презентації. Також студенти зустрілися з представниками досліджуваної компанії та ознайомились з її діяльністю на світовому ринку. За кожною командою був закріплений наставник – інвестиційний професіонал, який допомагатиме у організації роботи команд щодо написання звітів.