День олімпійського руху

Дата: 30-10-2013, 16:58 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

29 жовтня на кафедрі обліку і правового забезпечення АПВ факультету аграрної економіки та менеджменту відбувся День олімпійського руху. У заході брали участь студенти та викладачі цієї кафедри.

 

День олімпійського руху був урочисто відкритий ректором Тернопільського національного економічного університету Андрієм Ігоровичем Крисоватим. У своїй промові ректор наголосив на важливості спорту у житті кожного, звернувся до студентів та викладачів, побажавши їм перемоги у змаганнях, висловив впевненість, що такі події відбуватимуться частіше.

 

Після цього ведучий запросив до слова виконуючого обов’язки голови Тернопільського обласного відділення НОК України В.М. Ігнатенка.
Свято почалося з історичної хвилинки про виникнення Олімпійських ігор. Учасники змагань виголосили урочисту присягу олімпійських гравців разом із майстром спорту України міжнародного класу чемпіонкою світу і Європи з літнього біатлону, чемпіонкою Всесвітньої зимової Олімпіади Світланою Крикончук.

 

На змаганнях було представлено п’ять команд: команда студентів першого курсу «Рахунок», студентів третього курсу «Дебет», четвертого курсу «Кредит», п’ятого курсу «Сальдо» та команда викладачів «Баланс».

 

Конкурси були видовищними та цікавими. Кожен намагався показати найкращі результати та прийти до фінішу першим.

 

Емоції глядачів вирували. Вболівальники з креативом підійшли до справи − підготували плакати, банери. Серед найактивніших глядачів був ректор, який щиро підтримував першокурсників.

 

Усі учасники змагань енергійно боролися за звання «наймужнішого» воїна факультету. З невеликим відривом перемогли наймолодші − команда «Рахунок».
Конкурси показали, що і наші викладачі не «пасуть задніх» та гідно виборюють першість.

 

Переможцям, учасникам та найактивнішим глядачам були вручені подарунки і грамоти від Тернопільського обласного відділення НОК України та солодощі від кафедри обліку і правового забезпечення АПВ.