» » Відбулося вручення дипломів магістрам спеціальності "Державна служба"

Відбулося вручення дипломів магістрам спеціальності "Державна служба"

Дата: 31-10-2013, 16:29 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 

 Тридцятого жовтня на факультеті державного управління Тернопільського національного економічного університету відбулося урочисте вручення дипломів випускникам магістратури денної форми навчання за спеціальністю «Державна служба».

 

Свято розпочалося вітальним словом ректора ТНЕУ. У своїй промові доктор економічних наук, професор Андрій Ігорович Крисоватий побажав випускникам успішного кар’єрного старту, професіоналізму, добробуту і процвітання. Ректор висловив впевненість, що вони прославлять Альма-матер і підтвердять, що ТНЕУ є одним із найкращих університетів України.

 

На захід були запрошені голова Тернопільського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України, голова ДЕК за спеціальністю «Державна служба» Іван Іванович Курницький, виконуюча обов’язки начальника управління державної служби України в Тернопільській області Галина Василівна Макаревич, начальник фінансової інспекції в Тернопільській області Федір Всеволодович Бортняк, завідувач кафедри державного і муніципального управління доктор економічних наук, професор, Заслужений діяч науки і техніки України Алла Федорівна Мельник та професорсько-викладацький колектив кафедри державного і муніципального управління.

 

Винуватці свята були сповнені емоцій, адже у цей відповідальний день дипломи їм вручав особисто ректор. З подякою від імені усіх випускників виступила Людмила Гудима. У промові вона наголосила, що своїми досягненнями студенти зобов’язанівикладачам факультету − науковцям з великої літери.

 

Після оголошення наказу про присвоєння кваліфікації випускникам магістратури за спеціальністю «Державна служба» дипломи з відзнакою отримали Гудима Л.І., Жидовський Н.Я., Козак І.П. Також дипломи магістра були вручені Блажків І.І., Вельгош О.О., Гайдаш О.Д., Кравець О.В., Матвіїшину І.І., Мізин І.Р., Морозенку Ю.В., Савулі Р.Р.

 

Під захоплені вигуки полетіли вверх академічні шапочки, і випускники магістратури державної служби факультету державного управління зробили перший крок у нове життя.