» » Лекція „Управління персоналом”

Лекція „Управління персоналом”

Дата: 1-11-2013, 10:07 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

Провідного спеціаліста з повної зайнятості Центру працевлаштування та зв’язків з випускниками Олену Володимирівну Борисяк 22 жовтня 2013 року було запрошено на проблемну лекцію з дисципліни „Управління персоналом”. Лекція, яка була проведена для студентів груп УПЕП-41, 42 факультету економіки та управління, мала дискусійний, пошуковий характер щодо напрямків формування персоналу організації. Олена Володимирівна поділилася своїм досвідом роботи щодо підбору персоналу в організацію, розповіла студентам, які є проблеми при пошуку необхідних працівників, і ознайомила з універсальними методами підбору персоналу та основними джерелами залучення нових працівників. Лекція проходила у вигляді діалогу зі студентами, яким було поставлено багато питань для перевірки їхнього рівня знань навчального матеріалу. В свою чергу, студенти активно брали участь в обговоренні цієї проблеми, висловлювали свої думки щодо шляхів її вирішення.

 

У групі УПЕП-42 проводилась рольова гра на тему: „Як правильно студенту запрезентувати себе на ринку праці”. О. В. Борисяк разом із студентами, які виступали у ролі працедавців, проводила співбесіду, вказала можливі помилки під час її проведення, а також консультувала, як використати набуті знання для пошуку необхідного місця роботи.

 

Ми щиро вдячні Олені Володимирівні Борисяк за те, що вона поділилася з нами своїм попереднім фаховим досвідом рекрутера та креативними знаннями щодо підбору персоналу.
 

 

 

Матеріал підготувала Марія Новак – студентка групи УПЕП-41