» » У ТНЕУ відбувся Перший науковий квест «Лабіринтами економічної теорії»

У ТНЕУ відбувся Перший науковий квест «Лабіринтами економічної теорії»

Дата: 1-11-2013, 16:32 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

1 листопада у Тернопільському національному економічному університеті відбувся Перший науковий квест «Лабіринтами економічної теорії». Організаторами події виступили Рада молодих вчених та Студентське наукове товариство ТНЕУ.

 

Наукову гру розпочав ректор. Андрій Ігорович Крисоватий привітав учасників та побажав їм везіння. Ректор наголосив, що це історичний момент, адже такої події в університеті ще не було. І саме сьогодні ТНЕУ започаткував нову традицію.

 

У квесті брали участь студенти десяти факультетів та їх викладачі. Усі завдання, як зрозуміло з назви, стосувалися економічної теорії. Андрій Ігорович оголосив перше з них і учасники побігли на позицію.

 

Протягом наступних двох годин на території студентського містечка вирували емоції. Команди бігали по маршруту від однієї локації до іншої, де їх очікували «мудреці» − агенти квесту. Саме вони і вручали учасникам завдання. Невтомні, енергійні та сповнені надії на перемогу студенти та їх наставники швидко наближалися до мети.

 

Першою до фінішу прийшла команда факультету міжнародного бізнесу та менеджменту. Але через помилку на одній із ланок квесту, вони отримали п'ятнадцять штрафних хвилин, а отже, лише четверте місце.

 

Чемпіонство виборола команда факультету фінансів. Другу позицію зайняли учасники з факультету економіки та управління. Третє місце дісталося команді факультету обліку і аудиту, яку очолював декан.

 

О 13 годині відбулося урочисте нагородження студентів і викладачів. Усі команди отримали від проректора з науково-педагогічної роботи Василя Ярославовича Брича, голови профспілкового комітету Руслана Феоктистовича Бруханського та голови профкому студентів Антона Михайловича Шевчука підписані ректором грамоти. Переможцям був вручений Суперкубок ТНЕУ з зображенням Ніки. Солодкий втішний приз отримала команда, яка зайняла третє місце.

 

Учасники, не дивлячись на втому, були дуже задоволені. Сьогодні вони святкували перемогу командного духу й нової форми опанування дисциплін економічного профілю.