» » Зустріч проректора з науково-педагогічної роботи професора Брича В. Я. з кураторами академічних груп факультету аграрної економіки та менеджменту

Зустріч проректора з науково-педагогічної роботи професора Брича В. Я. з кураторами академічних груп факультету аграрної економіки та менеджменту

Дата: 19-11-2013, 16:51 | Автор: Відділ інформації та зв'язків з громадськістю

 Вісімнадцятого листопада 2013 року на факультеті аграрної економіки та менеджменту відбулася зустріч проректора з науково-педагогічної роботи, д.е.н., професора Брича Василя Ярославовича з кураторами академічних груп. Участь у заході взяли також директор студентського містечка Плішко Іван Володимирович та методист відділу гуманітарної освіти та виховання Дзюла Юрій Васильович. 

 

Присутні обговорили проблеми активізації виховної роботи на факультеті, яка є важливим компонентом навчального процесу. Василь Ярославович підтримав заходи навчально-виховного характеру, котрі регулярно відбуваються на ФАЕМ – численні навчально-виробничі екскурсії студентів на сільськогосподарські й переробні підприємства, агропромислову біржу, походи в музеї та театри, науково-методичні семінари, участь у науковому квесті, проведення Днів олімпійського руху тощо.

 

У своїх виступах куратори наголосили, що робота науковців і педагогів факультету аграрної економіки та менеджменту спрямована на формування світоглядної позиції та ціннісних орієнтацій студентської молоді, надання широких можливостей для опанування основами наук, багатством національної та світової культури, створення умов для вільного, природо-гармонійного розвитку, індивідуального та професійного самовдосконалення.

 

В процесі плідної дискусії були окреслені шляхи розвитку міжособистісних стосунків куратора та студента, їх обов’язки, права, відповідальність тощо.